To kamper spilt i Tyskland – Byåsen

To kamper spilt i Tyskland

Landslaget spiller turnering i Tyskand i Påskeuken. Det har så langt resultert i et tap og en seier.

På torsdag møtte landslagsjentene Frankrike til den første av tre kamper i Tyskland. Det endte med tap 22 – 18, etter å ha ledet 11 – 10 til pause melder handball.no. Fra Byåsen deltar Ida, Camilla og Pernille og førstnevnte scoret et mål.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson var middels fornøyd etter kampen og til handball.no sier han at han ikke kan huske sist Norge bare lagde to kontringsmål i en kamp. Forsvaret får derimot skryt fra landslagssjefen.

I dag møtte jentene Spania i det som skulle bli en solid seier. Håndballjentene vant med hele 17 mål.

– Vi spilte en god kamp med mye fart, sier Camilla Herrem på telefon fra Tyskland.

Jentene produserte mange kontringsmål og Camilla mener det var en bra gjennomført kamp og et bra tempo i laget. Norge vant til slutt 37 – 20 etter å ha ledet 17 – 10 til pause.

Samtlige Byåsenjenter noterte seg på scoringslisten. Både Ida og Camilla scorte fire mål, mens Pernille noterte seg med et.

I morgen møter Håndballjentene Tyskland i sin siste kamp i denne miniturneringen.