To omskolerte bakspillere har gjort sakene sine godt – Byåsen

To omskolerte bakspillere har gjort sakene sine godt

Det er vel ikke første gangen i håndballhistorien at bakspillere blir omskolert. Kan være mange fordeler å ha denne erfaring før man blir kantspiller på et elite lag som Byåsen Håndball Elite.

Andrea Holm Aune har stort sett vært med eller i nærheten av av LK 2000 sin tropp og stått mye bakspiller for Charlottenlund både som junior og senere i 1.divisjon. En uredd spiller som ikke går av veien for å ta ansvar. Smart avslutter uten skuddvegring . Mange var nok spendt inkludert Andrea selv på overgangen til å bli en tålmodig kantspiller som ofte er avhengig av et banespill som involverer hele bredden i laget. Så, langt kan vi vel konkludere med at Andrea har funnet sin plass og har også en stor fordel når hun kommer inn i banen ved at hun er vant med å ta valg som bakspiller. Det blir spennende å følge utvikling gjennom sesongen.

På motsatt kant har Karen Forseth kommet inn etter et håndball liv på midten i aldersbestemt og 2.divisjon forrige sesong har hun nå fått muligheten til å lære seg kantrollen. For de som har fulgt Karen lenge vet man at da går man inn med hud og hår for å finne ut alt om hva den rollen er. Finne egne teknikker og øve mye. Det har vært veldig gøy å følge med på trening da både Karen og Anna Huse er veldig opptatt av å finne detaljer i sitt spill. Praten går godt nedpå venstre hjørne om dagen. Veldig bra!

Vårt trener team har her gjort en god jobb med å finne lokale erstattere for de mer etablerte spillere som hadde rollene i fjorårets sesong. Nå må vi alle være litt tålmodige å la de bruke tiden godt på å skaffe seg verdifull erfaring i sesongen som kommer.

Laget leverte i fremoverspillet mot Volda sist helg. Der fikk vi sett et meget ungt Byåsen med full fart gjennom en meget mål rik 1.Omgang. Sikkert noe å hente bakover, men mål festen fremover gledet .