TO SVÆRT VANSKELIGE OG TØFFE KAMPER! – Byåsen
foto Robert Magnussen

TO SVÆRT VANSKELIGE OG TØFFE KAMPER!

I dag spilles den første av to semifinaler i Sluttspillet 2016. Returoppgjøret spilles onsdag 04. mai. Motstander er som kjent fjorårets Sluttspillfinalist Glassverket. Det er med andre ord to svært vanskelige og tøffe kamper som venter Byåsenjentene på veien til en eventuell finale.

 

Byåsen har de siste årene hatt store vanskeligheter mot nettopp Glassverket. Foran dagens oppgjør har vi sett på resultater mellom de to klubbene de siste årene. I sesongen 2013/2014 møtte vi dagens motstander 2 ganger i Postenligaen. Bortekampen ble vunnet av Glassverket med 5 mål, mens Byåsen tok en knepen 2-målsseier på hjemmebane.

 

I fjorårssesongens Grundigliga tapte vi med hele 7 mål på hjemmebane mens vi tok en svært knapp ettmålsseier på bortebane. Glassverket var også vår motstander i semifinalen i Sluttspiller i fjor. Begge sluttspillkampene endte med tap og dermed avansement for Glassverket med en målforskjell på hele 12 mål.

 

I årets Grundigliga har disse lagene møttes 2 ganger. I bortekampen i september i fjor gikk Glassverket seirende ut av kampen med hele 29-18 mens Byåsen vant med 6 mål hjemme.

 

Statistikken og historien viser at det derfor blir tøft for Byåsen å ta seg videre til en Sluttspillfinale. Glassverket har mange svært gode spillere og byr på store utfordringer for Byåsen som foran dagens kamp også sliter med skader på flere av sine nøkkelspillere.

 

Dette til tross – Byåsenjentene lover å vise TÆL og skal gi full gass og virkelig slåss om en av billettene til Sluttspillfinalen!

 

De som ikke har anledning til å være tilstede i Drammenshallen i dag kan se kampen på handballtv.com, kampstart kl. 18:00. Vi opplyser også om at Byåsen kjører Supporterpub på “Three Lions” i Trondheim. Kampen vil der bli vist på storskjerm! Vel møtt!