Tøff bortekamp – Byåsen

Tøff bortekamp

Stabæk jobbet knallhardt med mål om to poeng og fortsatt håp om bronsemedalje, men Byåsen ville det annerledes og ble nok en gang for sterke for Bærumslaget,

Ett stort steg mot sølvet kunne bli gjort med seier i søndagens kamp mot Stabæk. Det ble som forventet en veldig tøff kamp hvor Stabæk også kjempet om medalje.

Stabæk kom raskt opp i en 2-3 måls ledelse som de holdt ut til slutten av 1. omgang. Da satte Byåsen inn ett lite ekstra gir og fikk hentet opp ledelsen slik at lagene gikk til pause med 10-10.

I andre omgang fikk Stabæk nok en gang en god start og kom seg foran med 2-3 mål. Men ett godt forsvarsspill og godt keeperspill gjorde at Byåsen igjen fikk hentet seg inn og kom tilslutt opp i en 4 måls ledelse fem minutter før slutt. Tre kjappe mål fra vertene gjorde at det ble nerve i kampen i det siste minuttet. Da tok Marta Tomac ansvar og kom seg gjennom i midten og scoret.

Jentene kunne da slippe jubelen løs og trenger nå kun ett poeng på de 3 siste kampene for å få sølvmedaljen. Terese Pedersen ble kåret til Byåsens beste spiller.

– Det er var en viktig seier i dag og vi kjemper hardt, og vi visste det var bakover at kampen skulle bli avgjort. 19 mål imot er absolutt godkjent, sier målvakten.

Første hinder på veien er hjemmekampen mot Tertnes kommende onsdag kl 18:00 i Trondheim Spektrum.

Dagens målscorere Ida 6, Inga Berit 4, June 3, Raja 3, Tonje, Marte, Marta, Silje og Jenny alle 1 hver.