Tøff kamp – Byåsen

Tøff kamp

Det blir trolig et jevnt og spennende oppgjør mellom Byåsen og Storhamar i kveld.

Kampene mellom Hamars stolthet og Byåsen har i de siste sesongen vært jevne. Spesielt her i Trondheim Spektrum. Kampen i Spektrum forrige sesong endte med seier til Storhamar, 28 – 24. Lagene møtte hverandre igjen i kvartfinalene i Sluttspillet 2011 og da gikk Byåsen videre med flere scorte bortemål etter at lagene hadde vunnet hver sin kamp.

I begynnelsen av januar reiste Byåsen sørover til Prestrudhallen for bortemøtet. Det endte med åtte-måls seier til Byåsen i en kamp hvor jentene spilte meget bra.

Scorer mye

Storhamar er det laget i Postenligaen som scorer mest mål, etter Larvik og Byåsen. Så langt denne sesongen har Byåsen kun hatt ni flere nettkjenninger enn Storhamar. I tillegg ligger to Storhamarspillere over Byåsens mestscorende denne sesongen. Camilla Herrem har nettet 87 ganger, mens Lise Løke og Kamilla Sundmoen har henholdsvis 90 og 88 mål hver.

Gamle Byåsenspillere

Storhamar stiller med to tidligere Byåsenspillere i morgendagens storkamp. Gina Lorentsen spilte flere sesonger for Byåsen og forlot klubben til fordel for Storhamar før 10/11 sesongen.

Storhamars høyreving, Maja Jakobsen, spilte fjorårsesongen i Byåsen. Den nybakte juniorverdensmesteren kom til Byåsen fra Storhamar før 10/11 sesongen, men valgte å reise hjem igjen etter en sesong i Byåsen.

Puster Byåsen i nakken

Storhamar ligger kun 2 poeng bak Byåsen på tabellen før onsdagens kamp. Begge lag har spilt 18 kamper, men Byåsen har en seier mer enn Storhamar. Dersom Storhamar vinner morgendagens kamp ligger de likt med Byåsen på poeng, men de må vinne med 9 mål skal de gå forbi på innbyrdes oppgjør.

Alt ligger dermed til rette for en meget spennende og tøff håndballkamp. Byåsenjentene trenger som vanlig sin åttende spiller og ønsker å se DEG i Spektrum!

Avkast i dag kl. 18:00!

BILLETTER KJØPER DU HER!