Tøff kvartfinale i vente – Byåsen

Tøff kvartfinale i vente

En tøff kvartfinale i Bergen når Tertnes venter på motsatt banehalvdel.

Det pleier å være jevnt når Byåsen og Tertnes møtes i Bergen. Ifølge statistikken blir det ikke mye mindre jevnt i dag.

Tertnes et mål forran

I 2010-2011 sesongen ble det uavgjort i Bergen med stillingen 29 – 29. Hjemmekampen i Trondheim Spektrum endte med en et-måls seier til Tertnes med stillingen 27 – 28 etter en svært spennende og jevn kamp.

Byåsen fem mål forran

Det var ikke så veldig mye mindre jevnt i fjorårs-sesongen når Byåsen tapte med et mål i Bergen og vant med seks mål på hjemmebane.

Åpnet sesongen bra

Tertnes har startet sesongen med 3 seire og 2 tap på de fem seriekampene de har spilt. Tapene har kommet mot Larvik, 29-21, og mot Stabæk, 24-29.

Også i EHF Cup har Tertnes gjort sakene sine bra så langt. Sist helg spilte de dobbel bortekamp mot Fram på Island. Det endte med en seier og et tap, men Tertnes gikk videre til 3. runde etter 53-42 sammenlagt.

Gode treninger

Byåsenjentene har brukt uken som har gått siden sist kamp godt. De har hatt en del individuelle treninger, restitusjonsøkter, samtidig som de i de siste dagene har hatt intense treninger i hall.

– Vi er godt i rute til dagens kamp. Vi har hatt gode treninger de siste dagene og jentene har lagt taptet mot Larvik bak seg, sier Valery Putans.

Skal hevne tapet

På spørsmål om hvordan stemningen i laget er i forkant av møtet med Tertnes sier Tonje Nøstvold følgende.

– Jentene er innstilt på å reise seg etter Larvik-kampen og jentene har nok en liten hevnfølelse i seg nå. Vi har lagt tapet bak oss og nå skal Tertnes få unngjelde, sier en motivert Tonje Nøstvold.

Kampen spilles i dag med avkast klokken 18:30.

Kampen kan du se på TV 2 SUMO!

Øvrige kvartfinaler:
Storhamar – Larvik
Vipers – Stabæk
Halden – Flint

Alle kvartfinalene spilles i dag, onsdag 24. oktober.