Tøft bortemøte – Byåsen

Tøft bortemøte

Det blir en tøff kamp når Byåsenjentene møter formsterke Gjøvik i nest siste serierunde.

Forrige serierunde vakte Gjøvik stor oppsikt da de slo Stabæk med to mål, 27 – 25. Et meget sterkt resultat som gjorde at Gjøvik tok et stort hopp på tabellen og de ligger nå på 7. plass. Gjøvik, som rykket opp fra 1. divisjon før sesongen, har vist at de er i god form for tiden og forrige måned slo de også Levanger med et mål, 23 – 22.

Må vinne

Byåsen må vinne dagens kamp, skal de ha muligheter til å ta sølvplassen. Storhamar har like mange poeng som oss, men vi ligger forran de på innbyrdes oppgjør. Skulle derimot Storhamar slå Larvik i dag må også Byåsen slå Larvik førstkommende lørdag. Med andre ord, dersom Byåsenjentene slår Gjøvik i dag og Storhamar taper mot Larvik så er sølvet sikret.

Minst et poeng

Gjøvik trenger minst et poeng i løpet av de to siste kampene for å være sikre på å spille Postenligaen også neste år. Det er meget jevnt på nedre halvdel av tabellen og alt kan skje. Det er stor spenning knyttet til dagens kamper. Levanger møter Sola på bortebane og begge ligger før dagens serierunde på nedrykk. Storkampen Storhamar – Larvik blir også meget spennende og Storhamar kommer til å gå hardt ut med den regjerende seriemesteren. De øvrige kampene er Fredrikstad – Tertnes, Vipers – Stabæk og Njård – Flint.

Mye kan skje med nedre halvdel av tabellen i dag. Fredrikstad spiller for viktige poeng, det samme gjør både Njård og Flint.

Kveldens kamp kan du se på TV2 Sumo fra klokken 18:30 eller du kan følge den med liveoppdateringer her.

Bor du i området rundt Mjøsa så ta turen til Tranberghallen og opplev topphåndball live!

Byåsen stiller med følgende tropp i kveldens kamp:

Guro Rundbråten, Hanna Yttereng, Tonje Nøstvold, Marta Tomac, June Andenæs, Ida Alstad, Terese Pedersen, Inga Berit Svestad, Mari Molid, Raja Toumi og Camilla Herrem.