Toppscorer med 112 mål – Byåsen

Toppscorer med 112 mål

Det er lite tvil om at Byåsen Håndball Elite har fått en underholder i toppklassen når det kommer til Julie Bøe Jacobsen. Det er action fra start til mål i alle kamper. Det er sjelden vanskelig å vite hva hun mener og det er alltid artig å se henne spille håndball. Uredd og direkte i stilen med et temposkifte få om noen i Rema 1000 ligaen kan matche . Det er slike profiler man trenger for å gjøre denne lag idretten enda mer spennende å se på. Julie vises mer og mer å jeg tror vi får se mye til henne også i fremtiden. På det Norske rekruttlandslaget har hun nå gjort sitt inntog.

Julie er alltid engasjert å lever med kampen .

Det som er spennende å se er at det hele tiden dukker opp nye små detaljer som gjør at det blir mer og mer utfordrende å spille mot Julie Bøe Jacobsen. Farten var det lite tvil om at hun hadde da hun kom til Trondheim, men hun har stadig nye varianter hun trekker frem som gjør henne uforutsigbar og litt vanskelig å kartlegge. En spiller som hele tiden ønsker å utvikle sitt repertoar vil selvsagt oppleve utvikling over tid. Den jobben er det lite tvil om at Julie er villig til å gjennomføre.

En playmaker som oftere og oftere involverer sine medspillere. En del av spillet som kanskje har blomstret mest det siste halve året.

Som venstre og høyre toer i forsvar har Julie jobbet knallhardt for å holde unna mang en skytter. Og den jobben gjøres med full innlevelse. Det er klipp fra kamper der Treer par bommer hvor du kan finne en Julie Bøe Jacobsen komme stupende inn i situasjon for å kompensere en tellefeil . Da legges det lite i mellom. Julie har blitt en naturlig toveis spiller som gjør at hun ofte får brukt farten sin i ankomstspillet.

Julie er god til å spotte rom og sier sjelden nei til å stupe gjennom et forsvar.

Man blir ikke mål farlig ved å holde tilbake i eget spill. Den koden har definitivt Julie knekt for lenge siden. Det er som oftest de som leter etter målsjanser som ender opp med å score flest mål. Vi er veldig fornøyd med at Julie Bøe Jacobsen spiller for Byåsen Håndball Elite . Anbefaler alle å komme se Julie spille når Rema 1000 ligaen starter opp i September 2020.

Julie er også topp 10 i hele Rema 1000 Ligaen i følge HÅNDBALLSPILLER på Facebook .

https://www.facebook.com/bakspiller/