Toppscorer signerte for 3 nye år! – Byåsen

Toppscorer signerte for 3 nye år!

Vi er stolte av å kunne presentere at vår toppscorer denne sesongen, Marit Røsberg Jacobsen, har signert for 3 nye år i Byåsentrøya. Marit blir dermed å finne i rødt og blått i første omgang ut sesongen 2018/2019!

 

Etter den 19. serierunden i årets Grundigliga er Marit, når vi regner rene spillermål, vår desiderte toppscorer. Pr i dag har hun scoret totalt 84 mål, noe som gir et snitt på hele 4,4 mål pr. kamp.  Det er svært få, om noen, kantspillere i Norge som kan vise til noe lignende. Mange flotte kamper og sine mange scoringer har gjort at hun flere ganger denne sesongen er blitt kåret til banens beste spiller.

 

Marit kom til Byåsen Håndball Elite fra Selbu i 2014. Før den tid har hun spilt for Narvik og Charlottenlund. Marit er en særdeles spennende spiller som holder et høyt nivå. Det er skrevet i forskjellige medier at hun er en av Norges aller størte og mest lovende håndballtalenter. Sesongen 2015/2016 har trolig vært Marits beste håndballsesong noensinne!

 

Tross sin unge alder har hun massevis av kamper og erfaring med det norske flagget på brystet, både fra pike-/ ungdoms- og juniorlandslaget. Debuten på Norge Rekrutt kom mot Danmark rekrutt den 28.03.2014. I etterkant av debuten har hun flere samlinger og kamper for Rekruttjentene. Som vi har skrevet i en tidligere sak er Marit en av jentene som skal på ny samling med Norge Rekrutt i Slovakia i perioden 11. – 18. mars. Inntil 2 av Rekruttspillerne skal tas opp i Håndballjentenes tropp som skal spille EM-kvalifiseringskamper i Romania 9. mars, i Stavanger 13. mars og en 4-nasjonersturnering i FolloTRYKK Arena 17. – 20. mars. Det er derfor en mulighet for at Marit veldig snart blir en del av Norges A-Landslag i håndball!

 

Byåsens daglige leder, Jørgen Nygård Pedersen, sier i en kort kommentar at – “Byåsen er veldig glad for å få på plass en viktig brikke”.

 

Om signeringen sier hovedpersonen selv – “Grunnen til at jeg valgte å signere er helt klart sportslige årsaker. Vi er mange som ønsker å ta steg og utvikle oss, da er det ekstra gøy å kunne gjøre det sammen med et lag som vil opp og frem! Hvis vi klarer å beholde spillerne og kontinuitet i laget kan det bli noen veldig spennende år. Trives godt i spillergruppa og gleder meg stort til fortsettelsen”.

 

Vi er svært glade for og stolte over å ha sikret oss Marits underskrift for 3 nye år her i Byåsen!