Tre verdige vinnere – Byåsen

Tre verdige vinnere

Det å bli kåret av spillere fra sin egen liga betyr mye. På siste trening før håndballferien fikk Julie Bøe Jacobsen, Annick Lipman og Anna Kallestad det endelige beviset på at de var årets Midtre bakspiller, Målvakt og Høyre bakspiller i Rema 1000 Ligaen. Byåsen Håndball Elite som klubb er veldig stolte på spillere sine vegne, sier daglig leder Kristin Garnvik.

Annick, Julie og Anna har på vær sin måte spissferdigheter som gir kollektivet Byåsen Håndball Elite det lille ekstra.
Annick Lipman har uten tvil en stor del av æren for årets fremgang.
Det å bli kåret til årets Midtre playmaker sier mye om potensialet Julie Bøe Jacobsen har som spiller. Foran en spiller som Henny Reistad som vant prisen i fjor.
Anna Kallestad er den spiller som har tatt størst steg siden hun kom til Byåsen Håndball Elite. Fra en benk tilværelse i Sola til storskytter i Byåsen og plass på rekruttlandslaget sine samlinger vitner om et grunnarbeid som har satt sine spor. Anna utvikler stadig sitt spill.

Byåsen Håndball Elite har gått gjennom ekstreme utskiftninger i troppen siden 2017/ 2018 sesongen. Det klubben igjen viser er at trenings kulturen i Byåsen Håndball Elite gjør at spillere utvikler seg så fremt de ønsker det . Det ligger til rette for at du som spiller kan ta steg. Det skal bli spennende å følge utvikling inn i sesongen 2020/21. Nå tar troppen og trener team en vel fortjent ferie.