Trener team har signert for to nye sesonger i Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Trener team har signert for to nye sesonger i Byåsen Håndball Elite

«Bæst sammen«

Det er med stor glede at Byåsen Håndball Elite kan informere at hovedtrener Atle Oliver Johansen og assistent trener Frode Bjerkan blir med videre. Det er et meget godt signal at de har blitt enig med klubben om å bygge videre på sitt arbeid som har gitt Byåsen Håndball Elite sin første medalje i Rema 1000 Ligaen siden 2015/16 sesongen .

Atle Oliver Johansen mener at klare mål er noe av det som trigger mest med å fortsette utvikling med laget. Det å få jobbe med dedikerte spillere som setter håndball som nummer en i et miljø der vi bygger lag kultur. Alle har sin rolle basert på utvikling av spiller. Målet er å skape et kollektiv som gjenskaper spill sammen. Hele tiden tar små steg videre som lag og enkeltspiller. Aldri bli utlært å bevare sulten på de små detaljene.

Det blir spennende å jobbe med Byåsen Håndball Elite i to nye år, sier Atle Oliver Johansen.

Frode Bjerkan har som sin makker signert for to nye år i Byåsen Håndball Elite. Frode er klokkeklar på at det er artig å jobbe med neste generasjon . Bidra til å utvikle dem til å ta steg som kan gjøre de klare for landslag og større utfordringer også i fremtiden. For å lykkes med dette er det viktig at vi legger til rette for hver enkelt spiller både på håndballbanen og i all trening utenfor banen. Frode mener at det teamet som til daglig jobber med spillergruppe må ha et eierforhold og vite at de har en viktig rolle rundt laget. Han fremsnakker Oppmann Odd, Nina Stiles, Sindre Østerås og alle i Granåsen og trener kollega Atle Oliver Johansen som de som styrer laget i dag på en god måte som et team. Hver uke er det møter der de sammen går gjennom hver enkelt spiller. Kommunikasjon og inkludering sånn at alle i teamet blir hørt er viktig for å fortsette utvikling av oss som gruppe. Det er også viktig å lære spillere at de er en del av en gruppe samtidig som de selv skal utvikle seg. Vi er «Bæst sammen» , sier Frode Bjerkan.

Alle spillere i Byåsen Håndball Elite har detaljer i sitt spill som kan bli bedre. Jeg gleder meg til jobben som ligger foran oss, sier Frode Bjerkan.

Byåsen Håndball Elite er klar på at vi med dagens trener team har det som skal til for å utvikle Byåsen Håndball Elite også i fremtiden. Med Atle sitt utdanningsløp blandet med Frode Bjerkan sin lange erfaring i Norsk topphåndball blir de en dynamisk og god trenings duo for vår spiller tropp . Daglig leder Kristin Garnvik og Styre leder Morten Holck er skjønt enig om at dette er viktig og god signering før sesong 2020 – 21 .