Trøndelag blir rikere med Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Trøndelag blir rikere med Byåsen Håndball Elite

Redningspakke del 2

Sponsormarkedet i Trøndelag har blitt betydelig tøffere de siste årene, og spesielt med tanke på de bransjene som tradisjonelt har vært de største bidragsyterne gjennom mange år. Dette er Byåsen Håndball Elite sterkt rammet av.

Byåsen Håndball Elite har gjennom de 2 siste årene kuttet betydelig i kostnadene, og er i stadig prosess for å kutte ytterligere. Dagens Byåsen Håndball Elite har 18 spillere med bakgrunn fra 13 forskjellige breddehåndballklubber i Midt Norge. Aldri før har håndball Norge sett så mange talent samlet fra en region.

I august 2015 varslet vi at vi måtte ha 1 million i september og 1 million i desember 2015 dersom denne klubben skal bestå, svimlende 500 bidragsytere bidro med 1 million i august. Nå er vi i desember, og i samarbeid med våre samarbeidspartnere lanseres nå «Redningspakken del 2». Vi frir til 20 bedrifter som kan bidra med en gave på kr. 50 000,-hver i 2015.

Om du ønsker å bidra med en redningspakke, ta kontakt med Jørgen Nygård Pedersen på telefon:  992 26 046 eller e-post: jorgen@byaasen.no