TrøndelagKraft – ny hovedsamarbeidspartner – Byåsen

TrøndelagKraft – ny hovedsamarbeidspartner

Alliansen Byåsen Håndball Elite og Kolstad Håndball er blitt enige med TrøndelagKraft om å inngå en partneravtale som trer i kraft fra og med 1. januar 2021.

I en pressemelding som ble publisert før helgen, heter det at avtalen gjør TrøndelagKraft til alliansepartner med status som hovedsamarbeidspartner. TrøndelagKraft blir med dette én av de største partnerne i Byåsen/Kolstad-alliansen.

Avtalens varighet er i første omgang på to og et halvt år (ut sesongen 22/23), med opsjon på forlengelse i inntil tre år.

Dette blir et svært spennende samarbeid, og vi er veldig takknemlige for å få Trøndelags største strømselskap med på laget, heter det videre i pressemeldingen. TrøndelagKraft blir med denne partneravtalen også en viktig bidragsyter på veien mot målet om å bli Norges beste håndball-lag på dame- og herresiden.

På begge lags drakter

Fra og med januar 2021 vil TrøndelagKraft sin logo pryde forsiden på begge lags sine drakter.

Den ene kortsiden i Kolstad Arena blir profilert som TrøndelagKraft-tribunen. Her vil blant annet TrøndelagKraft sine mange strømkunder få billettfordeler på kampdager.

Avtalen innebærer også at TrøndelagKraft blir en aktiv deltaker i det stadig voksende bedriftsnettverket til Byåsen/Kolstad. Her møtes alle partnerbedriftene til månedlige relasjonsbyggende aktiviteter som gir gode bekjentskaper og grunnlag for handel og samarbeid mellom våre partnere.

En annen viktig dimensjon i avtalen er samarbeidet og tiltakene vi sammen skal gjøre for å stimulere håndballinteressen blant trønderske barn og ungdom. Vi ønsker også å bidra på ulike måter til at både barn og voksne motiveres til å være fysisk aktiv.

Å ha det gøy sammen gjennom idrett

– TrøndelagKraft er opptatt av nærmiljøet og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker. Som Midt-Norges ledende strømselskap ønsker vi å vise barn og unge at det nytter å stå på og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Dette budskapet vil bli ytterligere forsterket nå som vi skal spille på lag med Byåsen Håndball Elite og Kolstad håndball, sier Kari Aarnes, markedsansvarlig i TrøndelagKraft og legger til:

– Byåsen og Kolstad har et uttalt mål om å fylle hallen og bringe håndballtrofeer tilbake til Trøndelag. Gjennom et langsiktig samarbeid skal de bygge stein på stein for å nå sine mål. Dette er en reise som vi både kjenner oss igjen i, og som vi er svært stolte av å være en del av når vi nå inngår samarbeidsavtale med trønderhåndballens to flaggskip; Byåsen Håndball Elite og Kolstad Håndball.

– Nå inngår vi et samarbeid som vil komme både supportere og strømkunder til gode med nye og attraktive fordeler. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Kari Aarnes.


Fra den digitale kontraktseansen med aktørene på hvert sitt sted. Over til venstre Kristin Garnes, daglig leder i Byåsen Håndball Elite og Kari Aarnes, markedsansvarlig i TrøndelagKraft. Under t.v. Jostein Sivertsen, daglig leder i Kolstad Håndball, Vegard Selven, markedsansvarlig i Kolstad Håndball og innfelt ned til høyre, Vegard Sjøvold, salgssjef i TrøndelagKraft.