Trøndersk storoppgjør – Byåsen

Trøndersk storoppgjør

Byåsen reiser nordover hvor de onsdag kveld møter Levanger.

Klokken 18.00 onsdag kveld er det avkast i sesongens første oppgjør mellom Byåsen og Levanger. Våre naboer i nord inviterer til håndballfest og har valgt å kalle kampen «Slaget om Trøndelag». Sist lagene møttes til ordinær kamp var 23. mars og den gang vant Byåsen 22 – 19.

Tett program

Byåsenjentene har denne høsten et svært tett program. Champions League, NM og Postenligaen skal alle spilles og Byåsen har opptil to kamper i uken store deler av høsten.

Levanger har spilt E-Cup denne høsten og er videre til tredje runde. Der møter de Cluj til et dobbelt oppgjør på bortebane i Romania.

Europa til helgen

Bortekampen mot Levanger er i tillegg til å være en svært viktig seriekamp også siste sjekk før avreise til Danmark. På lørdag møter Byåsenjentene FC Midtjylland i en kamp Byåsen må vinne for å avansere til viderespillet i Champions League.

Viktige poeng

Byåsen går selvfølgelig for seier i onsdagens kamp og poengene er svært viktige for laget. Byåsen har som mål å komme seg nærmere Larvik denne sesongen og bør derfor ta med seg to poeng fra Trønderhallen.