Trondheim-Bergen, Byåsen-Tertnes, sluttspillplass… – Byåsen

Trondheim-Bergen, Byåsen-Tertnes, sluttspillplass…

Tertnes som lå 3 poeng bak oss gjestet Kolstad Arena, veldig viktig kamp for begge lag. Det er som kjent meget viktig å slå de som ligger nært på tabellen, sluttspillplass ligger i potten der fremme.

Det var to veldig ivrige lag som gikk på banen, det ble målshow i første del av kampen. Forsvar var nesten ikke til stede, og redningene uteble. Vi gikk til pause på stillingen 21-18 etter en god del tekniske feil. Noe måtte skje etter pause, vi måtte opp i forsvar og antall feil måtte ned.

Jentene gikk etter hvilen ut på banen, jobbet seg gradvis inn i kampen og fikk mer og mer overtaket. Et kvarter ut i andre omgang var stillingen 29-26, men så begynte ballen virkelig å rulle i riktig retning.

Forsvaret tok seg skikkelig opp, det gav også Ida i målet bedre arbeidsforhold, og redningene kom.

De tekniske feilene uteble, og målene kom jevnt og trutt på motsatt banehalvdel. Kampen ble blåst av på stillingen 39-31.

Vi må si oss meget fornøyde med at vi klarte å stabilisere kampen og ta helt over i andre omgang. Poengene ble våre og økte avstanden til Tertnes på tabellen.

BB-Byåsen: Kjerstin Boge Solås

BB-Tertnes: Emma Holtet

Vår toppscorer ble Maria Hjertner med 9 fulltreffere.

Byrivalen Bergen er slått både hjemme og borte denne sesongen.

Vi vil takke alle som kom og heiet oss frem mot seier til tross for at VM-kvartfinalen gikk samtidig!

Antall solgte billetter: 803 stk.