Trondheim – Bergen, en klassiker. – Byåsen

Trondheim – Bergen, en klassiker.

Onsdag 15.03.23 gjester Fana oss i Kolstad Arena klokken 18.00. Etter et forsmedelig tap med ett mål på bortebane så er jentene klare for revansje.

Med semifinalen i Final8 friskt i minne så skal virkelig Fana få noe å bryne seg på. Fana kommer fra en periode med både tap og seire, men den siste kampen ble poengtap for Sola. Vi har også hatt en periode med begge deler, men den siste kampen vi spilte var en herlig offensiv og tøff kamp mot Vipers, som nesten endte i en cupbombe. En kamp der vi virkelig viste hva som bor i laget.

Fana ligger like over oss på tabellen, og vi bør ta poeng her for å sikre oss sluttspill. Det er lite som skiller på tabellen så de er nok også rimelig innstilte på å gå på banen for å krige om disse viktige poengene.

Oppfordring:

Ta dere en tur i Kolstad Arena, det er meldt skikkelig trøndervær, så da er det lite som slår en skikkelig god håndballkamp.

Det finnes ledige billetter, gå inn via vår hjemmeside eller bestill dere billetter direkte i appen vår. Sikre dere en plass på tribunen og hei jentene frem til seier over bergenserne!