Trondheim Idrettsklinikk er en viktig partner i Rema 1000 Akademiet – Byåsen

Trondheim Idrettsklinikk er en viktig partner i Rema 1000 Akademiet

Det Trondheim Idrettsklinikk bidrar med er helt avgjørende for totalen i Rema 1000 Akademiet sier, Asgeir Hatlen som er Byåsen Håndball Elite sin leder i Akademiet. Vi har hatt et tett samarbeid som nå går inn i år 4 fra nyttår. Vi har tilbudt klubber og lag samarbeid med Trondheim Idrettsklinikk. Vi tror som klinikken at det er kjempeviktig med rett kompetanse på det å utvikle spillere på alle plan også utenfor håndballbanen.

Sindre Østerås følger nøye med når Byåsen Junior J03/02 gjør øvelsene. Det kommer ofte innspill på detaljer.

Dette samarbeidet skulle forsterkes i 2020 , men har på grunn av Korona gjort at en del prosjekt har blitt satt på vent. Begge parter gleder seg til å utvikle samarbeidet i fremtiden.

Sindre Østerås er den Rema 1000 Akademiet har som kontaktperson . Han har en god og bred erfaring innenfor håndball fysikk å er til daglig også knyttet opp mot Byåsen Håndball Elite og Toppidrett Heimdal. Han kjører gruppetimer for lag i kortere perioder og over flere sesonger. Utrolig motiverende og flink til å se spillere sitt behov samt alltid åpen for god dialog rundt videre utvikling. Nå ser begge parter frem til nye muligheter i 2021.

Byåsen Junior J03/02 er et av de lagene som har oppfølging gjennom hele året . De er delt inn i posisjon å har treninger der de får god oppfølgning. De er meget godt fornøyd med samarbeidet de har sammen Trondheim Idrettsklinikk og Sindre Østerås.

Fysikk er ikke noe som kommer over natten. En langsiktig investering som tar tid . Derfor tror vi i Rema 1000 Akademiet at det kan være en fordel å ha rett kompetanse på dette for hele lag og enkeltspillere over tid. Vi gleder oss til fortsettelsen å anbefaler klubber og lag å ta kontakt med Trondheim Idrettsklinikk for å høre på mulighetene.

https://trondheimidrettsklinikk.no/