Trondheims beste i aksjon – Byåsen

Trondheims beste i aksjon

På onsdag inviterer Byåsenjentene og Kolstad sitt herrelag til dobbelkamp i Trondheim Spektrum.

Kolstad sitt herrelag tar i mot Charlottenlund til kamp i 2. divisjon og rett etterpå er det duket for lokaloppgjøret mellom Byåsen og Levanger.

2 for 1

Også denne gangen får de se to kamper for prisen av en. Klokken 17:15 er det avkast mellom Kolstad og Charlottenlund og klokken 19:00 møter Byåsenjentene Levanger til lokaloppgjør.

Billettprisene er som vanlig og gjelder for begge kampene. De kan du kjøpe her!

Viktig kamp

Onsdagens lokaloppgjør blir en viktig kamp både for Byåsen og Levanger. Sistnevnte har kniven på strupen og trenger sårt poeng for å holde seg i Postenligaen til neste år. Samtidig kjemper Byåsen for å holde på andre plassen og spesielt viktig blir kampen etter at Byåsen avga poeng mot Flint sist uke.

Jevne oppgjør

De siste sesongene har kampene mellom Byåsen og Levanger vært svært jevne. Mange husker kanskje fjorårets kamp her i Trondheim Spektrum der Ida Alstad scorte siste spillesekund og tavla viste 21 – 21. Vi håper også onsdagens kamp kan bli jevn og spennende, men at Byåsenjentene selvfølgelig tar siste stikk.

Ta turen til Trondheim Spektrum på onsdag du også!

Kolstad vs Charlottenlund 17:15 – Byåsen vs Levanger 19:00

BILLETTER KJØPER DU HER!

Yngre håndballspillere i breddeavdelingen til Byåsen og Kolstad kommer inn gratis ved bruk av egen drakt, treningsgenser eller lignende.