Tung start på sesongen – Byåsen

Tung start på sesongen

Det har vært en tung start for ungjentene til Byåsen denne sesongen. Onsdag møtte Byåsenjentene Skrim Kongsberg på bortebane, noe som dessverre endte med sesongens 2. tap. 35-32 favør Skrim, og trener Claus Mogensen mener jentene har mye å jobbe med fremover.

«Det var en prestasjon, hvor innsats og vilje var langt under godkjent. Igjen var forsvaret det største problem. hvor det manglet taklinger og uforutsigbarhet, så Skrim kom lett til avslutninger. Vi har et stort berg å bestige her, og det krever meget hardt arbeid.» – Claus Mogensen

Byåsen, som i helga spilte to kamper i Champions League- kvaliken, hadde med seg en god kamp hjem fra Serbia. FC Midtjylland ble for sterke, men jente våre viste at de har noe å gjøre i Europa, og spilte en glimrende kamp. Dessverre var ikke dette med Byåsen under kampen mot Skrim, noe som nå har sendt Byåsen ned til en 8. plass på tabellen i GRUNDIGligaen. Heldigvis er det enda tidlig i sesongen.

Byåsens toppscorer under kampen ble Emilie Hegh Arntzen med 10 mål. Rett bak kommer Maren Gundersen med 9. Øvrige målsocrere var Tonje Nøstvold (5), Teodora Tomac (5), Maren Aardahl, Kristin Venn og Maria Hjertner med 1 hver.

På søndag venter en ny kamp i GRUNDIGligaen, denne gangen på hjemmebane, mot Stabæk. Kampen spilles klokken 18:00 i Trondheim Spektrum.
Allerede på onsdag 1. oktober møter Byåsen Skrim igjen, i 4. runde av NM. Da er det nok en gjeng som er meget revansjesugne.