Tungt tap mot gammel rival. – Byåsen

Tungt tap mot gammel rival.

To gamle storheter i norsk håndball på kvinnesiden braket sammen på søndagskvelden, Larvik gjestet Kolstad Arena.

Larvik hadde med seg bare 12 spillere, Byåsen ønsket dermed å kjøre høyt tempo for å utnytte dette til det fulle, men gjestene startet oppgjøret best.

Nesten 20 minutter ut i første omgang så sendte Heidi Løke, Larvik opp i en firemålsledelse 10-6.

«Det har gått veldig bra i snaue 20 minutter. Så får vi se om det holder helt inn, sa TV 2s kommentator Harald Bredeli.» (jmfr.TV2)

Etter god innsats inviterte vi oss selv inn i kampen og Anna Huse reduserte til 9-10, før Larviks unge stjerneskudd Maja Furu Sæteren nok en gang hamret inn et av sine 11 mål for kvelden. Et minutt ut i andre omgang lå vi bak med bare 1 mål, nå så det lysere ut. Og bare noen minutter senere så satte Caroline Aar Jakobsen inn utligningen, det stod 14-14 på tavla.

Kampen fortsatte egentlig i dette sporet, Sæteren og Løke herjet for Larvik, mens et Byåsen med litt for mange tekniske/personlige feil aldri helt klarte å gripe de sjansene de fikk og ta ledelsen.

Kampen endte skuffende 23-26 i favør Larvik. Caroline ble vår toppscorer med 7 fulltreffere og Dina ble kåret til vår beste spiller.

En positiv ting sett med trønderske øyne var livet på tribunen. Veldig morsomt å ha skikkelige heiarop igjen, det betyr så mye å ha disse i ryggen når man kjemper i motgang.