TUSEN TAKK FOR FANTASTISKE ÅR CLAUS!! – Byåsen

TUSEN TAKK FOR FANTASTISKE ÅR CLAUS!!

yåsen Håndball Elite har de siste 3 sesongene hatt den store gleden av å ha Claus Mogensen som hovedtrener. Claus er en av de trenerne i Grundigligaen som er høyest utdannet innen håndball. Han har nå valgt å avslutte sitt engasjement i Byåsen av familiære årsaker. Vi vil rette en kjempestor takk til Claus for 3 fantastiske år her i Byåsen!

Claus ble hentet til Byåsen foran 2013/2014 sesongen og har i sin tid levert resultater etter forventningene og mer til! Mogensen har vist store egenskaper som leder og har hatt en egen evne til å samle kreftene i håndballmiljøet. Vi skulle gjerne hatt med Claus i våre videre planer, men har full forståelse for hans familiære valg.

I sine 3 sesonger her i Byåsen har Mogensen hatt ett jevnt over ungt og urutinert mannskap til disposisjon. Ut fra disse forutsetningen har han levert resultater langt over forventningene. I sin periode har han mistet profiler som f.eks. Camilla Herrem, Ida Alstad, Marta Tomac og Ingrid Ødegaard. Til tross for dette har han levert strålende resultater. Han har bygget opp ett lag av unge spillere, ett av de yngste i landet, til å bli et svært slagkraftig mannskap! Beviset på dette er årets flotte 2. plass i Grundigligaen! Dette var det ikke mange som hadde turt og håpet på etter ovennevnte forutsetninger! Flere av våre spillere er nå å finne på flere diverse Landslag, både A-Landslag, Norge Rekrutt og aldersbestemte Landslag. Det er uomtvistelig at Mogensen har en stor del av æren for dette!

Årets sesong har vært meget sterk. Til tross for flere avganger, utlån og skader ble det som kjent 2. plass i årets serie. Kronen på verket ble at Claus Mogensen velfortjent ble stemt frem som “Årets trener” i Grundigligaen!

Daglig leder i Byåsen, Jørgen Pedersen, er strålende fornøyd med Mogensens periode her i Byåsen og uttaler: “Claus har gjort en fantastisk jobb for Byåsen de 3 siste årene. Selv med mange spilleravganger har han utviklet nye spillere, og toppet resultatene med å ta sølv i serien og semifinale i sluttspillet, med en snittalder på under 22 år. Han har vært med å skapt underholdende tider i Trondheim Spektrum og lagt et grunnlag for at vi skal kunne skape elektrisk stemning også de kommende årene. Vi ønsker Claus stort lykke til med nye oppgaver i Danmark, og klubben tar med seg arven og de fotavtrykkene han har satt i Trondheim”.

Også spillergruppa er svært fornøyde med Claus som person og trener og ikke minst prestasjonene han har levert, og på vegne av spillergruppa uttaler Marie Henriksen at: “Jeg vil på vegne av hele laget si: tusen takk til Claus for 3 minnerike år med både oppturer og nedturer! Han har virkelig lagt ned mye jobb. Han er en engasjert, hardtarbeidende, grundig og omgjengelig person. I år klarte vi også å ta sølv i serien, og det er vel den beste og artigste prestasjonen. Vi vil ønske han masse lykke til videre! Vi kommer til å savne han!”

Også målvakt Andrea Pedersen har fine ord å si om Claus. «Jeg synes Claus er en veldig fin fyr og han har gjort mye bra for Byåsen. Han gir absolutt 100 % i jobben sin som trener og har prioritert laget/Byåsen før alt annet .. Noe som er stor respekt av. Han kommer til å bli savnet og jeg vil ønske han masse lykke til videre i Danmark» 

Igjen, tusen takk Claus, for 3 fantastiske og minneverdige år her i Byåsen! Tusen takk for de flotte resultatene og tusen takk for den svært solide grunnmuren du har bygget for jentene våre! Den skal vi ta godt vare på og utvikle på en måte du kan være stolt av i fremtiden! Vi ønsker deg lykke til videre i Danmark!