Uavgjort mot Larvik – Byåsen

Uavgjort mot Larvik

Det ble en nervepirrende avslutning på gårsdagens kamp, som endte med 25-25 og poengdeling.

Byåsen ledet kampen utover første omgang, men mot pausen tok Larvik seg opp igjen, og lagene gikk til pause med 16-13 til hjemmelaget. Etter pause tok Larvik over ledelsen, før det tilspisset seg utover andre omgang.

Lagene spilte svært jevnt, og i siste sekund, med 25-25 på måltavla, reddet Larviks keeper. Dermed endte kampen uavgjort, og begge lagene tok 1 poeng. Med det ligger vi nå på 11. plass på tabellen, rett over nedrykksstreken.

Byåsen – Larvik 25-25 (16-13)