Uavgjort til pause – Byåsen

Uavgjort til pause

Sola leverte en bra første omgang, men Byåsen var overlegne i andre.

Det startet friskt i Åsenhallen i kveld. Sola satte fart og ledet 3 – 1 etter drøyt seks minutter. Det ble en ledelse Sola holdt på helt til det gjensto 10 minutter av omgangen. På stillingen 10 – 9 utlignet Ida Alstad fra ni meter og det sto 10 – 10.

De siste 10 minuttene av omgangen fulgte lagene hverandre tett og til pause sto det 14 – 14.

Byåsen best i andre

Etter hvilen var det et bestemt Byåsenlag som entret banen. Anført av Tonje Nøstvold rykket Byåsenjentene fra og 10 minutter ut i andre omgang ledet Byåsen med 5 mål, på stillingen 15 – 20.

Det var til slutt liten tvil om hvem som var det beste laget i Åsenhallen. Den friske starten Sola hadde dabbet av og Byåsen vant til slutt kampen 31 – 23.

Byåsens toppscorer ble Tonje Nøstvold som scorte 8 mål i hallen hun vokste opp i.

Byåsens målscorere: Tonje Nøstvold 8, Hanna Yttereng 5, Ida Alstad 4, Raja Toumi 4, Camilla Herrem 3, Inga Berit Svestad 3, June Andenæs 3, Mari Molid 1.

Sola: 3x2min Byåsen: 2x2min