Ufordreren Stabæk – Byåsen

Ufordreren Stabæk

Onsdag kveld er det duket for toppkampen mellom Byåsen og Stabæk. I tillegg er det lokaloppgjør mellom Utleira og Selbu rett etterpå.

Stabæk har lenge sagt at de skal passere Byåsen i Postenligaen og i morgen, onsdag, står de på motsatt banehalvdel i Trondheim Spektrum. Anført av Stine Bredal Oftedal og Karoline Næss har Stabæk vunnet sine to siste kamper mot henholdsvis Flint og Levanger. Mot Tertnes for et par uker siden gikk de på et knepent tap, 29-28, etter en svært jevn kamp.

Byåsen i form

Byåsenjentene ser ut til å være i toppform i disse dager og viste seg virkelig frem sist helg i E-Cupkampen mot Lubin. Kampen endte med en solid seier til Byåsen og flere bemerket seg at det var noe av det beste de hadde sett av et Byåsenlag.

Spennende

Dette blir helt sikkert en spennende og god håndballkamp og vi oppfordrer så mange som mulig til å ta turen til Trondheim Spektrum og gi Byåsenjentene din støtte i kampen om de to svært viktige poengene.

Det beste av Trondheimshåndballen

Byåsen – Stabæk har avkast kl 18:00. Klokken 20:00 har Trine Haltvik og Selbu avkast når de møter Partnerklubben til Byåsen, Utleira til 1. divisjonskamp. Dermed får du muligheten til å se noe av det beste Trondheimshåndballen har å tilby.

Kjøper du billett til Byåsenkampen, så får du sett Utleirakampen i tillegg. De med sesongkort hos Utleira får også sett Byåsenkampen.

BILLETTER KJØPER DU HER!