Ujevnt i kampen mot Molde – Byåsen
FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Ujevnt i kampen mot Molde

Ikke uventet ble det tap mot Molde i sesongens første treningskamp, men det islandske tilskuddet i troppen viste seg fram.

Onsdag ettermiddag var det duket for treningskamp i Orklahallen. En del tilskuere hadde tatt turen for å se «lokaloppgjøret» mellom Molde og Byåsen. Publikum fikk se en kamp som til tider var jevn, men et Molde som i store deler av kampen hadde et lite overtak. Dette resulterte i 29-25 og tap for Byåsen. Selv om det er en del positive aksjoner fremover på banen, preges Byåsen av et hakkete og litt tregt angrepsspill. Likevel kommer man til mange sjanser og har muligheten til å ta igjen forspranget ved flere anledninger. Det største problemet er, som tidligere, forsvarsspillet.

På grunn av skader og sykdom i spillergruppen var benken tynn og startoppstillingen uvant. Byåsen manglet blant annet to sentrale forsvarsspillere i Silje Katrine Waade og Jenny Grøtan som enda ikke er helt spilleklare, men den nye spilleren, islandske Helena Rut Orvarsdottir, viste seg fram med godt forsvarsspill og gode skudd fremover.

Meningen med slike kamper er uansett at alle skal få prøve seg og få mye spilletid. Det var lett å se at laget ikke var samspilt, men det er enda tid igjen før seriestart og nå skal både forsvar og samspill terpes fremover. Dette var den første av mange treningskamper i august. Neste kamp blir allerede fredag, da Byåsen møter Larvik i Skjærgårdslekene.