UTROLIG BRA ARBEID DERE GJØR FOR UNGE SPILLERE – Byåsen

UTROLIG BRA ARBEID DERE GJØR FOR UNGE SPILLERE

For noen uker tilbake hadde vi Kantfredag i Nidelvhallen. Der møtte Karina opp for å bli trent av blant andre Oda Uthus. På en av øvelsene som Oda hadde ansvar for falt Karina og brakk et lite ben i armen. Karina var tøff og satt med en ispose før de etterkant dro til legevaka og fikk påvist et lite brudd. På elitetrening et par dager senere skulle Karina ha trening med sitt lag og da oppdaget Oda gipsen.

Fornøyd gjeng etter Kantfredag med Oda, Sofie og Astrid.
En glad og fornøyd Karina som selvsagt er på trening med sitt lag selv om hun har gipset armen. Stort å få spillertrøye av Oda Uthus.

Det ble et gjensynsglede i går når Oda møtte opp på trening med spillertrøye og tok en god prat med Karina for å høre hvordan hun har det. Senere på kvelden fikk vi melding fra mor som kunne fortelle at det var en stolt Karina som kom hjem etter trening. Hun takket samtidig Byåsen Håndball Elite og Rema 1000 akademiet for den gode jobben vi legger ned for unge håndballspillere. Vi har selvsagt invitert Karina på kamp hvor hun skal få følge Oda Uthus og laget i sine kampforberedelser .

Oda Uthus er av våre mest fremgangsrike spillere .