Velger å forlate Byåsen. – Byåsen

Velger å forlate Byåsen.

Årets kaptein og strekbauta gjennom de siste sesongene søker nye utfordringer i utlandet.

Caro kom hjem fra Tertnes og Bergen i 2018 og er nå inne i sin femte sesong i Byåsen.

Caro uttaler….. «Noen beslutninger er tøffere å ta enn andre, dette var en av disse. Byåsenfamilien står mitt hjerte nært, og det blir veldig sårt å ta avskjed med både garderoben, trenerne og støtteapparat.

Etter mange år i Byåsen så kjenner jeg at jeg er moden for et nytt eventyr. Og når det først presenterte seg en slik mulighet, så var det vanskelig å takke nei.

Jeg vil ikke glemme alt det Byåsen har gjort for meg. Jeg er utrolig takknemlig for at Valery, Kari og Ulrik har utfordret meg som spiller og gitt meg muligheten til å jakte potensialet mitt. Og jeg ser frem til at Byåsen skal ta Håndballnorge med storm i årene som kommer.

Men en ting er sikkert – fremover ønsker jeg å fokusere på gjenværende sesong. Jeg er hvertfall klar for å gå inn med panna først og med hjertet utenpå den røde drakta, for å jakte nye poeng!»

Avslutningsvis ønsker vi Caro lykke til, og at døra vil alltid være åpen i Byåsen. 😊