Velkommen hjem! – Byåsen

Velkommen hjem!

Det er med stor glede vi kan ønske Maria Hjertner velkommen hjem til Byåsen. Stor glede er det også å kunne fortelle at Marie Rokkones Hansen har forlenget sin kontrakt med oss. Begge har signert for 2 år, i første omgang.

Maria sine første ballkast ble foretatt i Charlottenlundhallen, hvor hun var en glimrende bakre 3er og storskytter i Roger Kværnøs gode 96-lag. Herfra var veien kort til partnerklubben Selbu, hvor hun hadde Atle som trener i 1 år. Derfra var veien kort til Byåsen, hvor Maria ble kåret til Årets nykommer i REMA1000-ligaen. Larvik ble neste stopp, før Danmark og profflivet i København var siste klubb før hjemkomsten. Maria er den dedikert utøver som har gått trappa lokalt og i tillegg fått erfaring fra profflivet, hun vil være en stor ressurs som spiller, menneske og lagspiller, vi er veldig fornøyde med å ønske henne velkommen hjem. Maria har 62 yngre landskamper og 6 rekruttlandslagskamper for Norge.

Marie har spilt 34 yngre landskamper for Norge og deltatt på flere rekruttlandslagssamlinger. Sin håndballoppvekst hadde Marie i Melhus hvor hun skøt i stykker målene. Marie kom til Byåsen i 2018 og med sin treningsvilje og fokus utviklet seg til å bli en stabil eliteseriespiller, utviklingen fortsetter dog – så taket er ikke nådd! Vi gleder oss stort til fortsettelsen.

Sammen vil de utgjøre en giftig høyreback-duo vi håper skal få publikum stor underholdning av å se!

Les hva Adressa skriver om saken;

https://www.adressa.no/sport/i/nWn5pQ/kommer-hjem-etter-fem-aar-er-lovet-at-det-er-slutt-paa-ringerunder-og-noedaksjoner