Vennskapskamp – Byåsen

Vennskapskamp

Sent onsdag kveld spilte Byåsenjentene nok en treningskamp i Tyskland.

Sent onsdag kveld spilte de mot det lokale laget, Grenzach, som spiller i Tysk andredivisjon. Laget er vertskap for Byåsen denne uken og kampen ble et vennskapelig oppgjør. Uansett var ikke Byåsen snauere enn at de vant oppgjøret med komfortable 36 – 20. Byåsen har flere nye spillere i år og den siste som nå har debutert for klubben er Marta Tomac. Marta sluttet seg til laget i dag og debuterte  med å få masse spilletid. Det var fint for henne å få reisen ut av kroppen og snarest mulig bli implimentert i laget.

Flere spillere har god stigning i formutviklingen. Raja Toumi som var ute store deler av siste sesong  etter korsbåndoperasjon lover godt. Raja har lagt et meget godt grunnlag i sommer og grunntreningen har vært god. Marte Smistad som kommer fra partnerklubben Utleira har kommet som et friskt pust og vil utfylle vår vestre kant sammen med Camilla Herrem på en utmerket måte.

Vår nye målvaktsduo, Guro Rundbråten og Terese Pedersen ser også ut til å danne et sterkt team. De har utfylt hverandre meget godt hittil i oppkjøringen.

Ida Alstad som ble toppscorer i Ladies Cup, hvilte i dag.

Laget reiser videre til Stuttgart fredag morgen og skal delta i Sika Cup 26. – 28. August. www.frauenhandballturnier.de

(Byåsen)