Vera Bekken tilbake!  – Byåsen

Vera Bekken tilbake! 

Det er med stor glede vi nå kan meddele at Vera Bekken igjen har signert for Byåsen og er tilbake med hjertet på brystet. I første omgang har Vera signert ut inneværende sesong. 

Vera forlot Byåsen Elite til fordel for eliteserieklubben Molde Elite foran sesongen 2015/2016. Etter en sesong i Molde valgte hun å sette kursen hjemover igjen til fordel for familie, kjæreste og skolegang. Hun meldte da overgang til Charlottenlund SK hvor hun har spilt til dags dato. 

 

Byåsentrener Roger Kvannli uttaler at det er flere grunner til at Byåsen nå velger å hente Vera tilbake i troppen. Trenerteamet har holdt et nøye øye med Vera i Charlottenlund og har sett en god utvikling i hennes spisskompetanse, nemlig distanseskuddet, som Byåsen trenger. I tillegg er Vera rask og er glad i å sette fart fremover på banen og vil dermed passe fint inn i Byåsens spillestil. 

 

Pr. i dag er Vera med god margin toppscorer i 1. divisjon med 123 mål på 16 kamper, noe som gir et snitt på hele 7,7 mål pr. kamp. 

 

Litt fakta om Vera: 

Vera er 22 år gammel (født på Frøya 20.09.1995)

Posisjon på banen: Bakspiller 

Draktnummer i Byåsen: 27 

Høyde: 170 cm. 

Tidligere klubber: Frøya, Sverresborg, Byåsen Håndball Elite, Molde HK Elite, Charlottenlund SK. 

Debuterte på Juniorlandslaget mot Ungarn den 29.11.2012. 

 

Vi er svært glade for at Vera nå igjen har valgt å signere for Byåsen, og ser frem til å se henne på parketten i Trondheim Spektrum igjen. Første mulighet for å se Vera i Spektrum er Eliteseriekampen mot Fredrikstad 21. Februar. 

 

( Skrevet av Roy Arne Mathisen)