Vi er klare for Europa! – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Vi er klare for Europa!

Vi gratulerer de fantastiske jentene våre som vant gårsdagens returoppgjør mot HC Gomel 22-27! Vi er med dette klare for gruppespill i Europa! 

Endelig er det klart for Europacupeventyr her i Trondheim igjen. Vi skal nå måle krefter mot noen av Europas beste håndballag. Dette er et uttalt mål fra klubben samt en drøm for alle våre spillere. Det finnes knapt den tingen som er gjevere for en håndballspiller enn å møte de fremste lagene rundt om i europeiske toppklubber. 

 

I skrivende stund er det ennå ikke klart hvem Byåsen vil møte i det kommende gruppespillet. Dette vil bli klart etter at resterende av lagene har spilt sine returoppgjør i dag, 19.11. Men foruten Byåsen er følgende lag allerede videre til gruppespillet: Viborg HK, Handballclub Lada, H 65 Höörs, København Håndball, Issy Paris og H. C. Zalau. Her finnes mulige kandidater med flere kjente storheter. 

 

Vi kan ellers nevne av norske Vipers er klare for gruppespill i EHF Cupen etter at de i går ble sendt ut av Champions League. 

 

Byåsentrener Roger Kvannli uttalte følgende om dagens returoppgjør: – Da vant vi 27 -22. Lå under 14-13 til pause.  Fantastisk 2.omg med herlig forsvarsspill og Tonje i storform.  Teo og Moa styrer skuta i angrepet på en eksemplarisk måte. Linjespilleren kriger Forsvaret til Gomel i stykker. Kjører da med 2 linjespillere på slutten. 

 

Vi er også stolte av å kunne fortelle at kaptein Teodora ligger på 3. plass på toppscorerstatistikken i EHF Cup pr. nå! 

 

Våre målscorere i kampen var: Moa Högdahl (6), Ida Hernes (4), Marit Røsberg Jacobsen (4), Oda Uthus (4), Silje Waade (3), Maren Aardahl (2), Jenny Grøtan (2), Teodora Tomac (2). 

 

Vi gratulerer jentene våre nok en gang med gruppespill i Europa! Vi er utrolig stolte av dere! 

 

Vi kommer tilbake med en ny sak når våre gruppemotstandere er klare. 

 

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)