Vi kriget oss til seier! – Byåsen

Vi kriget oss til seier!

Det var en god dag på jobben for kollektivet Byåsen Håndball Elite i går. Det var en plan og et mål som de klarte å gjennomføre til punkt og prikke mot en antatt favoritt på forhånd. Bra er det da at Byåsen Håndball på imponerende vis klarer å skaffe seg et meget viktig og godt resultat på bortebane. Taktisk traff Byåsen ganske mye bedre enn Molde som har visst mye bra angrepshåndball tidligere i år. Ekstra gøy er det i dag å høre litt hva noen av spillerne tenker om gårsdagens kamp.

Mathilde Arnstad hadde en meget god dag på jobben i går både i forsvar og angrep .

Dette sier Mathilde Arnstad om gårsdagens triumf mot Molde .

Vi er Super fornøyd med seier over Molde i går. Nå klatrer vi rett vei på tabellen. Utrolig godt at det vi har terpet på treningsfeltet denne uken får vi betalt for. Vi står samlet og jobber godt sammen i forsvar og med god keeper blir det vanskelig for motstanderen. Alle melder seg på i angrep og scorer, spesielt fornøyd blir vi strekspillere når vi varierer angreps trekkene for da kommer også innspillene. Oppsummert var dette en viktig seier og nå jobber vi mot neste kamp.

Caroline Aar her i i duell mot Larvik sine bakspillere har nå sammen med Mathilde Arnstad funnet melodien i midtforsvaret .

Caroline Aar har dette å si om kampen .

Det opplevdes som en litt rotete kamp. Vi opplever ikke helt å få inn rytmen fra start, men vi kjemper for hvert et mål fremover. Annick tar noen viktige redninger som holder oss inn i kampen når vi trenger det som mest. Da er det ekstra godt å avgjøre inn mot sluttminuttene. Jeg synes det er deilig å se at vi er tro til oss selv også når det koker som mest. En kjempeprestasjon av jentene og viktige poeng!

Andrea Holm Aune hadde god kontroll på Molde sine formspillere i gårsdagens kamp. Andrea hadde dette og si om kampen : Det var en skikkelig slite kamp og vi måtte kjempe for hvert eneste mål. Da var det veldig deilig å ta seieren til slutt.
Man går tom for superlativer om Annick Lipman sitt målvaktspill. Molde sine spillere klarte ikke å overliste Annick som leste dem godt gjennom hele kampen.

Annick var veldig godt fornøyd med laget .

Jeg syns vi spilte en ok kamp! Fighter gjennom hele kampen for hver mål og står bra i forsvar! Vi kommer noen mål bak i flere ganger , men slutter aldri å fighte! Så veldig godt å tå med 2 poeng hjem!

Anna Huse spilte hele kampen mot Molde i går å stengte alt bakover på banen.

Anna sier dette om kampen .

Jeg synes seieren i går var en skikkelig lagseier. Vi spiller ingen spesielt vakker håndball, men kriger oss virkelig til poengene. Selv om Molde kommer litt foran i noen perioder i andre omgang, så klarer vi å bite oss fast og dra det i land de siste minuttene. Jeg er veldig stolt av jentene, og denne seieren skal vi ta med oss videre som en ekstra motivasjon fram mot de neste kampene!

Johanne Nypan Halseth fikk mye tillit i bortekampen mot Molde i går.

Johanne sine tanker etter kampen .

Fantastisk morsomt å motbevise hva de fleste trodde på forhånd! Vi satte forsvaret i 2. Omgang og klarte å snu kampen. En lagseier, vil jeg si. Veldig gøy å få være med å bidra i en så jevn og spennende kamp.

En meget sterk lagpresentasjon av et hardt arbeidene Byåsen Håndball Elite. Dette var en skikkelig boost for hele klubben. Våre spillere viser at et samlet lag kan flytte fjell.

Debutant Julie Nygård var meget godt fornøyd etter gårsdagens kamp.

2 poeng i første kamp var over all forventning. Spesielt mot Molde som var antatte favroritter (og som i tillegg er en klubb jeg har spilt for før). Veldig gøy å få tillit og få stå på banen når sluttsignalet går. Ga veldig mersmak og motivasjon etter et skadeopphold

Mastermind og playmaker Teodora Tomac er selvsagt tilbake på jobb i dag, så vi har ikke fått noen kommentar fra henne enda . Det skal si sørge for å komme tilbake med litt senere. Det som er helt sikkert er at hun i angrepsspillet danset rundt molde sine spillere i alle 60 minutter av kampen. Satte i gang masse gode bevegelser som igjen førte til muligheter for de andre og seg selv. Meget godt gjennomført kamp.

Teodora styrer sitt Byåsen med jernhånd om dagen . Det er fantastisk å se hvordan hun får satt laget i gode situasjoner med sine valg av spill i Byåsen sin etablerte spill.

Kan Byåsen Håndball Elite slå Storhamar i siste hjemmekamp før Juleferie den 18. november i Trondheim spektrum ?

Ja, er svaret. Men, da må alle som kan bli med å skape så gode rammer som mulig å kjøpe billett å gi laget all den støtte de trenger for å ta nok en seier fra en av favorittene i Rema 1000 ligaen.