VI MØTER ET MOLDE I UTVIKLING – Byåsen

VI MØTER ET MOLDE I UTVIKLING

Helle Thomsen er i ferd med å sette sin signatur på Molde etter hardt arbeid over to år. Det er mer disiplin i spillet. De er mer tålmodige i oppbygging av etablert spill å de varierer mindre i prestasjoner de gjorde i første halvdel av sesongen i år og i fjorårets sesong. Minner på at Molde er det eneste laget som har slått Vipers i seriekamp på hjemmebane i fjor årets serie. .

Mathilde Rivas – toft her i duell med Anna Huse er en av de nye før årets sesong som har begynt å finne seg til rette i Molde .

Byåsen Håndball Elite har møtt Molde to ganger i år. Første kamp var i oppkjøring i Aure . Det ble en litt rar kamp der Molde med mange nye spillere ikke hang sammen og helt klart var på leting etter relasjoner i sitt spill. Byåsen Håndball Elite fikk en fin gjennomkjøring før avreise til Tyskland og cup spill der. Kamp nummer to var seriekamp i Trondheim Spektrum 2.november foran et stort publikum. Byåsen var på sitt beste og vant 26 – 21 . Molde har vunnet seks kamper og tapt to etter Jul. Helle Thomsen sitt mannskap har helt klart utviklet sitt spill og går inn i kampen mot Byåsen Håndball Elite med god selvtillit. Det er to lag som før sesongen var tippet som nummer 3 og 5 , men i motsatt rekkefølge som møtes til kamp Søndag.

Les stattistikk her :

Vi tror det blir en meget spennende toppkamp på Søndag i Molde.

Byåsen Håndball elite er i gang med forberedelser . Vi kommer med status etter trening i kveld.