Vi reiste oss og viste at vi også er å regne med. – Byåsen

Vi reiste oss og viste at vi også er å regne med.

Trener Kari og flere med henne var veldig spente før sesongens første hjemmekamp mot Romerike Ravens, og det med god grunn etter nedturen tidligere i uka. Nå skulle vi vise nivå, spille med større trygghet og selvtillit.

Vi startet nervøst, og etter halvspilt førsteomgang så fulgte lagene hverandre fremdeles tett, men så satte kampen seg. Vi var meget gode bakover, forsvaret satt godt, som så igjen førte til mange kontringsmuligheter. Deretter så vi oss aldri tilbake, vi økte bare ledelsen for hvert angrep.

Vi stod sammen og spilte som et kollektiv, vi hadde gode avsluttere, godt defensivt spill og Josephine med redningsprosent på 50. Alle dro lasset sammen og vi endte med tosifret ledelse til pause, 16-6.

Vi gledet oss til andre omgang, men den ble dessverre ikke like underholdende. Resultatmessig så det bra ut, men intensiteten falt og vi mistet den gode flyten fra tidligere. Uansett så ble det en skikkelig god seier 33-21 og 2 poeng.