VI SKAL BIDRA TIL UTVIKLING AV UNGE TRØNDERE – Byåsen

VI SKAL BIDRA TIL UTVIKLING AV UNGE TRØNDERE

Det å kunne gi tilbake til de yngste i håndballen betyr mye for Byåsen Håndball Elite . Gjennom Rema 1000 Akademiet får vi tatt pulsen på neste generasjon spillere å møtt foreldre, spillere og ildsjeler i klubbmiljø både nært og fjernt.

Våre bakspillere med Ida Alstad i spissen er klare til å bidra

Posisjontrening er et tema som våre spillere ønsker å bidra mer på i fremtiden. Det å kunne gi tilbake av egen erfaring på sin posisjon samt møte yngre spillere som ønsker å få tips og råd gir våre spillere en god mulighet til å selv kjenne litt på den banken av erfaring de har bygd opp gjennom ungdommen og frem til i dag. Det å gi tilbake er veldig lærerikt og viktig for alle i Byåsen Håndball Elite. Prøv deg på flere posisjoner. Ikke begrens mulighetene med å kun øve på en posisjon. Vår anbefaling er å spille på flere og få innsikt fra hele banen.

Som fersk verdensmester kan nok Annick Lipman sammen med Helle Kjellberg gi gode tips.
målvakt teknikk blir tema

Vi ønsker kontakt med flest mulig klubber,trenere på aldersbestemt nivå i alderen åtte til fjorten år for å høre hva vi kan bidra med. Det er bare å ta kontakt. Vi har ingen fasit , men mye erfaring gjennom snart førti år i toppen av norsk damehåndball. Mange spillere har gått gradene som ung i Byåsen Håndball Elite å videre ut i Europa og inn på det Norske landslaget. Ingen grunn til at det ikke skal skje ofte i fremtiden også.

Caroline Aar sammen Mathilde Holck hadde en meget god Strekskole rett før Jul. Nå får de også med seg vår nye strekspiller Mathilde Arnstad.
Astrid , Maja, Anna, Oda og Sofie er alle glade i å utforske avslutnings teknikk . her kan du lære mye.

Det blir mer fokus på det å utvikle spillere i og rundt Trondheim i 2020. vi tror det er veldig viktig at Byåsen Håndball Elite gjennom Rema 1000 Akademiet løfter innsatsen enda et hakk i nærmiljø. Samtidig som vi besøker klubber, lag ute i distriktene som ønsker besøk.

Ta kontakt på tlf. nr 45967751 eller mail asgeir@byaasen.no

Her har du påmelding link til vinterferien .

https://byaasenakademiet.hoopla.no/sales/rema1000akademiet2