Vi skal fylle hallen! – Byåsen

Vi skal fylle hallen!

Nå gjør vi det mulig for alle å komme å se kamp og oppleve den gode stemningen i hallen. Byåsen tar imot Storhamar og vi håper at alle trøndere har lyst til å ta turen til Kolstad Arena for å bidra fra tribunen.

Nå blir det TOBB billett til alle!

Med billettpris på kr 25 til barn og kr 75 til voksen blir det mye folk på kamp!
Etter mange spennende Championsleague kamper for Kolstad sine herrer og veldig spennende VM for damene før jul, ønsker vi nå å støtte like godt opp under Byåsen sine kamper.

Spre ordet!

Vi har utfordret de største klubbene i Trondheim til å stille på kamp og heie frem Byåsenjentene!

Kjenner du noen som har et lag som trenger litt ekstra i klubbkassen eller en gjeng som trenger å oppleve en skikkelig håndballkamp?!

Se under da vel for konkurransen.

VINN KR 5 000 til lagskassa

Med TOBB og TrøndelagKraft på laget ønsker vi å dele ut kr 5 000 til 5 tilfeldige lag som kommer på denne kampen. Det er ingen krav til hvor mange dere er på laget, men laget må registreres på vei inn til kampen ved TOBB sin stand i ankomsthallen. Registreringen gjøres av lagleder eller annen ansvarlig for laget.

Vinnerne trekkes i pausen!

Vi ha gjort det enkelt å kjøpe billett. På denne kampen er det ikke seteplassering, så dere kan sette dere hvor dere vil. Kjøp billetter til ditt lag eller din gjeng digitalt før ankomst.

Plasser dere sammen når dere kommer på kamp slik at dere kan delta i konkurransen om å lag mest liv på tribunen. En lokal jury kårer den beste grupperingen i løpet av kampen, de vinner besøk av to Byåsenspillere på lagets trening.

Sett av onsdag 10. januar klokken 17.30 og hjelp oss i TOBB og TrøndelagKraft med å fylle hallen!

Følg lenken under for å kjøpe billett, raskt og enkelt;

https://byaasen.woow.no/#!/match/buy/537/#promoCodes