Vi skal reise oss! – Byåsen

Vi skal reise oss!

Etter tap i serieåpningen mot Larvik er jentene nå klare for sesongens første seier når Tertnes gjester Trondheim Spektrum førstkommende onsdag! Jentene er klare – «Vi skal reise oss!».

Det var en noe ruskete sesongpremiere mot Larvik forrige onsdag. Jentene var skikkelig tente og gira før kampen, og hadde for alvor troen på at denne gangen skulle Larvik slås. Dessverre ble Larvik for sterke også denne gangen.

Kniver også i år om plassering

Både Tertnes og Byåsen har et uttalt mål om medalje inneværende sesong, og ikke en hvilken som helst plass, begge lag mener at en 3. plass er innen rekkevidde! Onsdagens kamp kan derfor bli avgjørende om hvem som til slutt evt. kaprer denne plassen i årets sesong! Tertnes vant sesongens første kamp mot Molde Elite og ligger pr. i dag på en 5. plass. Kampens store spiller var Thea Stankiewicz mens toppscorer ble kantspiller Julie Lygren med sine 8 mål. Også i fjorårets sesong var det nettopp Byåsen og Tertnes som knivet tett om best plassering på tabellen, hvor vi til slutt trakk det lengste strået etter seier i sesongens siste kamp, mot nettopp Tertnes. Begge kampene i fjorårets sesong endte med seier til Byåsen, dog en meget knapp 21-20 seier borte i Haukelandshallen. Her hjemme i Nidarøhallen ga vi dem skikkelig juling med en 11 måls seier, 33-22.

Fra Tertnes til Byåsen

Før denne sesongen har begge lag gjennomgått flere utskiftninger. Blant annet vår ene nysignering, Caroline Aar, som kommer nettopp fra Tertnes. Vi vet av erfaring at onsdagens kamp trolig kommer til å bli både jevn og tett med flere dueller. Kampen kommer også til å preges av høy fart. Byåsenjentene lover å reise seg fra tapet i sesongåpningen. De lover å «gunne på» og skal gi publikum høy fart, tempo og tøffe dueller! De 2 poengene skal forbli i Trondheim!

 

Til de som enda ikke har sikret seg billetter til kampen kan gjøre det her: https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/4104852564?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

 

Vi håper virkelig du vil være med å støtte oss og hjelpe oss til sesongens første poeng. Hjelp oss å vise at Trondheim er en større håndballarena enn Bergen! Kampstart er kl. 18:30.

 

Vel møtt!

 

 

(Skribent, Roy Arne Mathisen)