Vi skal være i form! – Byåsen
Foto: PK Foto

Vi skal være i form!

Når vi ønsker Molde velkommen på lokaloppgjør på onsdag!

Det er under ei uke igjen til kampen mot Molde. Årets siste hjemmekamp, og Trondheim Spektrum ser ut til å bli full! Jentene jobber målrettet mot neste ukes kamp, og kjører på under torsdagens morgentrening i Granåsen!

Det har allerede kommet inn over 1000 påmeldinger fra klubblag, både i Trondheim og ute i distriktet. Fra Surnadal er det satt opp buss for at flere av lagene skal få mulighet til å se eliteseriekamp i Trondheim denne onsdagen. Vi har fremdeles ledige plasser, så har ikke ditt lag meldt seg på enda, kan det gjøres her.

Bli med å løft taket på Trondheim Spektrum du også! Billettluken vil åpne 1 1/2 time før kamp denne dagen, så alle får hentet seg ut billett før kampstart. Det vil være 3 billettpunkt, et ved hovedinngang oppe, et ved hovedinngang nede, og i infoskranken som normalt. Det vil også være et eget avhentingpunkt for Klubbpåmeldinger ved infoskranken. Alle punkt vil være merket!

Det vil bli konkurranse i pausen, og vi har noen overraskelser på lur. Så denne kampen er det verdt å få med seg. Sees på onsdag 18. november! 

NB! Det er sendt ut infomail til alle som har meldt på sin klubb. Har du ikke mottatt e-post? Da kan det være feil e-post er oppgitt. Informasjonen som ble sendt ut ligger her!