VIKTIG Å VINNE DUELLENE MOT MOLDE – Byåsen

VIKTIG Å VINNE DUELLENE MOT MOLDE

Det blir flere dueller som må gå i favør Byåsen Håndball Elite for at vi på Søndag skal ta med oss to poeng hjem til Trondheim. Den viktigste duellen blir på benken med Atle og Frode på den ene siden og Helle Thomsen på den andre. Hvem har kartlagt motstander best og lagt den beste plan samt har kontroll på eventuelle skifter i taktikk underveis i kampen. Det å gjøre gode forandringer underveis i et kampforløp er muligens en av de største utfordringer trenere på dette nivået skal utvikle å beherske. Blir som regel godt og varmt på benken i et lokal oppgjør som dette.

I følge Norsk topphåndball har Annick Lipman til nå en redningsprosent på 38.10 og Molde sin første målvakt Ine Karlsen Stangvik 34.38. Den forskjellen håper vi skal gi Byåsen det lille ekstra på Søndag i Molde .

Annick Lipman FOTO: Lykt Foto&Film

Byåsen Håndball Elite har i flere kamper klart å holde høyt tempo i sitt ankomstspill. Mot Molde vil dette være en viktig faktor i kamputvikling. Får Byåsen opp tempo i kampen, så skal Molde jobbe godt med å holde følge i 60 minutter. Det er bare å glede seg til et skikkelig lokaloppgjør der kun to poeng er godt nok for begge lag. Kampen går på direktesport kl. 18 00 Søndag for de som ikke tar turen å ser kampen i Molde.

https://www.direktesport.no/event/ukHPr0TFp3EQ500zVpkmtR?publication=pluss.nettavisen.no