Viktig bortekamp onsdag – Byåsen

Viktig bortekamp onsdag

Onsdag 14. januar er det klart for den andre kampen i eliteserien i 2015. Byåsenjentene reiser til Kristiansand for å møte Vipers Kristiansand på bortebane. Tidligere denne sesongen spilte Byåsen uavgjort 30-30 mot Vipers da laget var på besøk i Trøndelag.

Det blir en spennende kamp på onsdag. Byåsen ligger på en 7. plass på tabellen, kun 1 poeng bak Vipers, som for øyeblikket holder 5. plassen. Med seier på onsdag vil Byåsen være enda et skritt nærmere sesongens målsetning med en 5. plass sammenlagt. Hovedtrener Claus Mogensen forventer en tett kamp på onsdag, og har følgende å si før kampen:

«Hvis vi bygger videre på det gode forsvarsspillet vi hadde sist kamp, mot Storhamar, og spiller like godt i forsvar, tror jeg vi har gode muligheter for å vinne. Forsvaret under den kampen var noe av det beste vi har hatt i år, og det må vi fortsette med i kommende kamper» – Claus Mogensen

Vi gleder oss til kampen, og minner om at kampen går på TV2 Sumo fra klokken 19:00. Quality hotel Panorama inviterer alle til Supporterpub med hjemmebakst og kaffe, for dem som ønsker å se kampen sammen.