Viktig bortekamp venter – Byåsen

Viktig bortekamp venter

Etter 3 serierunder ligger Byåsen på 2.plass etter Larvik, med full pott. Den fjerde kampen i Postenligaen blir en spennende affære. Det er Stabæk som venter borte onsdag 2. oktober. Stabæk har også ambisjoner om medalje og en seier mot Oslo-laget er viktig for å skape seg tidlig rom på tabellen.

Stabæk har før denne sesongen mistet en av sine viktigste spillere de siste sesongene, Stine Bredal Oftedal. De har hentet inn Malin Holta fra Sola for å fylle tomrommet til den fotrappe midtbacken.

Men de har flere nøkkelspillere å ta av. I mål har vi Silje Solberg som debuterte i mesterskap for landslaget i desember 2012. Tvillingsøsteren Sanna Solberg finner vi på venstre kant, som også har hatt noen minutter som bakspiller. En annen viktig spiller er venstrebacken Karoline Næss som styrer forsvaret.

Det blir viktig å sette forsvaret også for Byåsen sin del. Mot Flint var det virkelig fart i sakene og det skal vi fortsette med. Spillerne begynner å finne hverandre i en ny spillestil, og det lover godt for sesongen videre.

Onsdagens kamp blir en real fight og vi oppfordrer alle Byåsen-tilhengere å finne veien til Nadderudhallen. Avkast er 19.00. Du kan også følge kampen Online og på TV2 Sumo.