Viktig borteseier mot Tertnes – Byåsen

Viktig borteseier mot Tertnes

Etter en varierende start for Byåsen, med tap mot antatt svakere lag, var det en sulten gjeng som reiste til Bergen torsdag, for å spille GRUNDIGligakamp mot Tertnes. Byåsen startet godt med en solid ledelse fra start, og 20 minutter ut i 1. omgang ledet jentene med hele 5 mål over Tertnes. Dessverre ville Bergensrene også være med, og klarte å dra inn forspranget, pluss litt til, noe som endte med 14-12 til pause, favør Tertnes.

Etter pausen var det ny giv fra Byåsen, og jentene tok raskt igjen forspranget til Tertnes. Deretter var det duket for en thriller av en 2. omgang, hvor begge lag fulgte hverandre tett helt frem til siste minutt. Ved fullspilt tid hadde Byåsenjentene klart å komme seg 1 mål foran, og gikk til seier 24-25 favør Byåsen. En deilig seier!

» Utrolig deilig med en vktig borteseier. Vi forsøkte å ta initiativet i forsvarsspillet og det var meget gledelig at vi lyktes med det. Vi har egentlig kontroll hele tiden, men vi løste deres offensive forsvar mot slutten av første omgang meget dårlig. Det fikk vi heldigvis løst i andre omgang, og det ga oss igjen overtaket.» – Claus Mogensen

Byåsens beste spiller ble Ingrid Ødegård etter en fantastisk jobb i Byåsens mål!