Viktig brikke på plass! – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

Viktig brikke på plass!

En ny viktig brikke falt på plass denne uken da Jenny Grøtan valgte å signere for 3 nye år i Byåsen Håndball Elite! Jennys signatur følger seg inn i rekken av spillere som velger å bli værende i Trønderhovedstaden.

Vi er svært glade for at Jenny igjen valgte Byåsen. Hun er en svært solid og fysisk sterk spiller som kan brukes både i forsvar og angrep. Hun er derfor en svært viktig brikke i det laget som Byåsen ønsker å bygge for fremtiden.

Daglig leder er storfornøyd etter å ha sikret seg Jennys underskrift for 3 nye år i klubben. I en uttalelse sier han at – “Vi er veldig fornøyd med å få med Jenny videre, og vi ser stort potensiale i henne i fremtiden”.

Etter at kontrakten var undertegnet stilte vi hovedpersonen selv noen spørsmål:

Hva var avgjørende for at også du, i likhet med Silje K. Waade og Marit Røsberg Jacobsen, valgte å skrive en langsiktig 3-års kontrakt med Byåsen? – “Det som var avgjørende for meg var at Byåsen tenker langsiktig og har fokus på utvikling. Jeg vil være i Byåsen fordi det er her jeg tror jeg får best mulig utvikling for håndballspiller”.

Hva venter du deg av Byåsen som lag og deg selv i kommende 3-års perioden? – “Jeg håper vi kan ta steg som lag, samtidig som vi utvikler oss som enkeltspillere”.

Har du et mål / ønske for kommende periode? – “Det jeg ønsker for den kommende perioden er at jeg holder meg frisk og skadefri, at jeg får spilt mye håndball, trent godt og at jeg utvikler meg som håndballspiller”.

———————————-

Fakta om Jenny:

Jenny, som er født 11.05.1994, har vært i Byåsen Håndball Elite siden 2012. Før den tid spilte hun for Ranheim og Utleira. Hun er en veldig spennende spiller som holder et høyt nivå. Det er skrevet og sagt flere ganger i forskjellige medier at Jenny er en av Norges aller størte og mest lovende håndballtalenter.

Før hun dessverre gikk inn i en lang skadeperiode vinteren 2013/2014 var hun i fantastisk form og kanskje i sin hittil aller beste håndballperiode, både forsvars- og angrepsmessig. Høsten 2013 uttalte Byåsentrener Claus Mogensen at Grøtan er A-Landslagsspiller i løpet av ett år!

Landslagssjef Thorir Hergeirsson var også så imponert over Jennys storspill og uttalte til VG i mai 2014 at hun var svært aktuell for en EM-plass i desember 2014. Men Jenny skulle spille junior-VM i juli, og var av den grunn ikke aktuell for A-Landslagssamlingen i Sør-Korea sommeren 2014, som var en del av Håndballjentenes oppkjøring til EM. Hun ble derfor tatt ut til samling med Rektuttlandslaget i oktober 2014, men måtte igjen melde avgrudd grunnet ny skade.

Jenny har en lang rekke med aldersbestemte landskamper bak seg. Både på pike-/ ungdoms- og juniorlandslag.

—————————–

Nå er Jenny frisk og skadefri og vi gleder oss til fortsettelsen. Vi er sikre på at Jenny igjen vil ta steget helt til topps i norsk håndball!