Viktig seier i dramatisk kamp – Byåsen

Viktig seier i dramatisk kamp

I en kamp hvor prestasjonene varierte mye, viste det unge Byåsenlaget ro i de avgjørende sluttminuttene. Det kokte i Trondheim Spektrum da kampen skulle avgjøres. Et skår i gleden var allikevel det som kunne se ut som en stygg skade for Moa Høgdahl.

Byåsen- Nordstrand

– I første omgang spilte vi meget godt 3-2-1 forsvar, noe jeg var meget tilfreds med, sier trener Claus Mogensen om den første omgangen. Byåsen ledet hele 15-8 i halv tid, selv med mange brente sjanser.

Det var midt i omgangen Moa Høgdahl satset i undertall og landet forkjært. Det er fortsatt usikkert hva skaden innebærer.

Seriekamp i Grundigligaen mellom Byåsen og Nordstrand.

Foto Robert Magnussen

I andre omgang førte Byåsen komfortabelt lenge, men bortelaget spiste seg sakte inn i kampen, og på stillingen 24-24 med 3 minutter igjen var det stor spenning i Trondheim Spektrum. Et fantastisk hjemmepublikum løftet laget til avgjørende aksjoner, og seier 28-25.

Marit Jacobsen ble fortjent kåret til banens beste spiller med sine 7 mål.

Vi ser frem til neste kamp mot Vipers på bortebane, før Molde kommer til lokaloppgjør onsdag 18.11 i Trondheim Spektrum.