VIKTIG SEIER – Byåsen

VIKTIG SEIER

I går møttes Byåsen og Kolstad i 2.Divisjon der Byåsen var favoritt på forhånd . Det så lenge ut som det skulle bli akkurat slik, men utover i kampen kom Kolstad stadig nærmere . Når det var to minutt igjen så var Kolstad bare et mål bak.

Håndballspiller er en flott Facebook side som tar pulsen på Norsk håndball. Under kan du lese Hanne Olsvik sin oppsummering av kampen. Intervjuet er gjort av Trond Sørøy.

Hanne ble toppscorer med 8 mål mot Kolstad. Kun slått av storesøster på Kolstad som puttet 9 mål.

Tekst: Trond Sørøy. Torsdag 23. januar 2020

link til Håndballspiller https://www.facebook.com/bakspiller/

Byåsen Bredde har tatt tilbake tabelltoppen i 2. divisjon avd. 4 etter at laget har fire seire på rad samtidig som Levanger gikk på en smell mot Utleira i sin første kamp på nyåret.

I kveld vant Byåsen Bredde 25-23 over Kolstad og Hanne Olsvik oppsummerer oppgjøret:

Hanne Olsvik: «Vi spiller en bra førsteomgang, vi er veldig fornøyd med den. Da leder vi med sju mål. Vi står veldig bra bakover, får kontret og spilt på det vi er gode på.»


«I andre omgang løser vi ikke helt forsvaret og skyter veldig tidlig i angrep og scorer ikke mål – da blir vi litt stressa. Kolstad har mange rutinerte spillere som er taktisk flinke og de var bare to mål bak på stillingen 18-20. Vi burde likevel ha klart å kjøre over de med tempo.»

«Det var spennende sluttminutter og vi ledet med ett mål før det siste angrepet vårt. Da spilte vi ett og et halvt minutt før Kristin Loraas Eiriksson satte inn scoringen som sikret seieren.»


«I dag tenkte vi at 2 poeng var det viktigste. Det er deilig at vi leder serien. Nå har vi fire tøffe kamper foran oss. Vi har bortehelg hvor vi møter NIT-HAK og Rælingen, så har vi Utleira og Levanger. Det blir en tøff periode det, men vi er innstilt på å vinne hver eneste kamp så vi kommer i kvalik for opprykk til 1. divisjon.»

Seriekamp 2. divisjon avdeling 4 – 23. januar 2020

KOLSTAD – BYÅSEN BREDDE 23-25 (8-15)

Målscore Byåsen:

Hanne Olsvik 8
Kristin Loraas Eiriksson 6
Maja Magnussen 4
Ane Bagøien Hjulstad 3
Margrete Krog 1
Emma Liabakk-Selli 1
Andrea Nyeng 1
Guro Svenning 1