Viktige kamper for utvikling! – Byåsen

Viktige kamper for utvikling!

Byåsen trakk Storhamar i cupen. Det betyr 4 kamper mot samme lag på 2 uker, i E-cup, NM og Eliteserien. Tidligere Byåsenspiller Kristin Venn gleder seg til å spille på sin gamle hjemmearena.

13. oktober braker det løst med første runde i E-cup, hvor vi møter Storhamar i Boligpartnerarena. Returoppgjøret blir spilt 21. oktober i Meldal. 3 dager senere, onsdag 24. oktober, møter vi igjen Storhamar, men da i kvartfinalen i NM i Trondheim Spektrum. Eliteseriekampen mot Storhamar går av stabelen 28. oktober, også i Trondheim Spektrum.

 

Viktige kamper for utvikling!

Trener Roger Kvannli og Byåsenjentene går inn i kampene med et åpent sinn og er forberedt på tøffe kamper. «Storhamar er storfavoritter i alle kampene. Disse kampene er viktige for oss. Vi trenger denne typen kamper for å utvikle oss selv, i den perioden vi er inne i med nye spillere og nytt lag», uttaler Kvannli.

 

«Gleder meg veldig til å spille i Trondheim Spektrum igjen»

Tidligere Byåsenspiller Kristin Venn spiller nå for Storhamar og ser frem til å spille på sin gamle hjemmearena. Hun synes det er litt kjedelig at Byåsen og Storhamar møtes så mange ganger på rad, spesielt med tanke på E-cup. «Det hadde vært gøy å møtt et utenlandsk lag når vi først skal spille i Europa.» uttaler Venn.

Venn tror det blir tette kamper mellom Storhamar og Byåsen. «Byåsen viste i sist kamp mot Rælingen at de fortsatt er et godt lag med mye fart. Vi sliter med noen skader som gjør at vi ikke får trent med fullt lag, og det vil selvfølgelig gi oss noen ut utfordringer».

 

«Sinnssyk måned!»

Oktober er en måned med høy kampaktivitet. Om man er med i NM og E-cup utenom Eliteserien har man 8-9 kamper på en måned. Dette mener Roger Kvannli ikke er heldig, men det er jo likt for alle som deltar.

 

Slik spilles kvartfinalene i  NM:

Molde – Fredrikstad

Byåsen – Storhamar

Sola – Oppsal

Vipers – Fana