Vil du bli en enda bedre håndballspiller? – Byåsen
Foto: 3T - Erlend Ekseth

Vil du bli en enda bedre håndballspiller?

Suksessen fra tidligere gjentar seg! Byåsen Håndball Elite i samarbeid med 3T, kjører nok en håndballskole for håndballspillere i alderen 12-16 år! Så vil du bli trent av våre trenere og Elitejentene selv har du nå sjansen!

Visste du at nettopp Byåsen er det laget som produserer flest elitespillere og landslagsspillere i hele Norge? Dette har Byåsen vært best på i mange år. Foruten talentfulle spillere rundt omkring i Trøndelag er Byåsen Håndball Bredde og Byåsenakademiet en viktig årsak til denne fortsatte utviklingen.

 

Byåsen Elite Håndballskole foregår i Trondheim Spektrum i vinterferien, i tidsrommet. 18.-20. februar. Alle spillerne inndeles i grupper etter alder og får hver sin hall. Inndelingen er som følger:

 

Hall D1 – 12 år

Hall D2 – 13 år

Hall D3 – 14 år

Hall F1 – 15 / 16 år

Hall F2: Delte grupper

 

Vi tilpasser grupper for å gi alle best mulig trening. Målet er å gi alle deltagerne en forsmak på hvordan hverdagen til en Elitespiller er (samme modell som i fjor).

 

Innholdet i håndballskolen er som følger:

  • Målvakt
  • Kant – teknikk
  • Samspill – bakspiller / strek
  • Ankomst-/ kontraspill
  • Duellspill
  • Styrke / spenst

 

Sesjonen med styrke/spenst vil være på 3T i Ilsvika.

 

Andrea Næss er ernæringsansvarlig og sørger for at du får i deg nok og riktig mat og drikke på håndballskolen.

 

Som nevnt innledningsvis er det Elitejentene selv, og vårt trenerteam, som skal ha ansvar på alle øktene på håndballskolen!

 

Søker du utvikling som håndballspiller er vi ikke i tvil om at du vil sitte igjen med ny erfaring og kunnskap etter å ha gjennomført Byåsen Håndball Elite og 3T sin håndballskole.

 

Vi håper å se mange utviklings glade og entusiastiske håndballspillere i Trondheim Spektrum 18.-20. februar.

Billetter kan bestilles via denne linken:

 

https://byaasenakademiet.hoopla.no/sales/2848864300?fbclid=IwAR0jxlB8somka2q-YdamHqQV2-0KLqMJci-tfNvDFxOR-zdAVBqoYpQtJaw

 

Våre Elitejenter ønsker alle sammen vel møtt og gleder seg til å møte deg!