Vipers ble også denne gangen et nummer for store. – Byåsen

Vipers ble også denne gangen et nummer for store.

I Kolstad Arena i kveld møtte vi et Vipers som hadde en forholdsvis enkel vei til seier. Vi var dessverre ikke helt påskrudd fra start og gjestene ledet 5-1 etter 8 minutter. Med Jamina Roberts i spissen så økte gjestene ledelsen utover i omgangen og ledet med 8 til pause, stillingen var da 10-18 i favør gjestene.

Beste spiller for Vipers, Jamina mot Annick.

Dette til tross så holdt publikum oppe stemningen, det var skikkelig trøkk fra tribunene, energien strømmet ut i arenaen. Jentene tok med seg gløden og startet på nytt etter hvilen.

Det så ut som det hadde hjulpet, starten på andre omgang så mye bedre ut. Da Ida Syversen Kalhovd satte inn 14-19, øynet vi et lite håp om at det kunne bli kamp igjen. Vipers våknet dessverre veldig fort fra dvalen i starten og de fortsatte å løpe fra oss.

Anna Huse

Etter 15 minutter så prøver vi med 7 mot 6 en stund, men lykkes dessverre ikke helt. Vi fikk noen baklengs i åpent mål, men dette må man påregne.

Vipers fortsatte å male på med sitt spill, og vi fikk aldri taket på kampen. Resultatet ble til slutt 21-37.