Vipers kommer til Kolstad Arena! – Byåsen

Vipers kommer til Kolstad Arena!

2. februar kl. 18:00 møter vi Vipers Kristiansand i den 16. serierunden! Vi forventer et tøft og spennende oppgjør når fjorårets Champions League-vinnere kommer til Kolstad Arena for kampen om to poeng.

Byåsen ligger nå på en 6. pass på tabellen etter 15 serierunder, med 15 poeng etter noen solide seiere i de siste rundene. Forrige kamp vant vi stort mot Fana (35-21) og er i god flyt. Flere viktige spillere er også tilbake fra langtidsskader, blant annet Julie Bøe Jacobsen og Kjerstin Boge Solås, banens beste mot Fana.

Kjerstin Boge Solås ble kåret til banens beste i 35-21 seieren mot Fana.

Vipers har tatt flere sterke seiere i høstens Champions League, og leder REMA 1000-Ligaen Kvinner med 29 poeng på 15 kamper. Vipers har også flere spillere ute med skader, men et sterkt lag venter uansett i oppgjøret i Kolstad Arena.

Grunnet de nåværende covid-19 tiltakene er det en antallsbegrensning på 600 tilskuere (per. 28. januar), men vi håper at samfunnet åpner opp mer og tillater flere tilskuere når det er klart for Byåsen-Vipsers 2. januar. Billetter kjøper du i appen vår, Byåsen Håndball Elite!

Først venter Molde for Byåsen-jentene! Kampen ser du på direktesport.no kl. 18:00 lørdag 29. januar.