Deilig hjemmeseier mot Ravens – Byåsen

Deilig hjemmeseier mot Ravens

Det var endelig klart for ny hjemmekamp og spenningen var stor før oppgjøret mot Romerike Ravens. Begge lag har hatt en litt tøff start på sesongen. Det ble mange mål begge veier og det var ingen av lagene som fikk satt et forsvar . Byåsen hadde i tillegg mye stang ut. Helt på tampen av omgangen ledet Ravens med et mål. Da fikk Marte Nordnes muligheten på et direkte frikast som ofte ebber ut i skudd i muren, men ikke i dag. Marte lobbet ballen vakkert inn i langhjørnet . Pauseresultat 15 -15

Bilder : Toppbildet av fotolars

Det er bakover Byåsen Håndball Elite i 2.omgang viser utvikling. 11 mål bak på en omgang lever du godt med i norsk topphåndball. De justeringene som ble gjort ble veldig synlige siste halvdel av omgangen. 3 baklengs de siste 13 minuttene er veldig bra. (bilde av Obelix Barbala)

Tidligere i år har vi hatt noen andre omganger som har svingt noe voldsomt fra den ene perioden til den neste. I dag satt forsvaret utover i omgangen. Der målene rant inn i første omgang ble det nå lagd brudd og tettet igjen utover i banen. Ravens ble mer og mer sliten . Flere taklinger skapte også flere gode muligheter fremover. Gledelig var det at kantene ble involvert mer utover i kampen. Aurora satte punktum på kampen med en suser i krysset rett før slutt signalet gikk. Byåsen Håndball Elite kunne endelig juble for to meget gode poeng mot Ravens. 29 – 26

Mathea Enger er en av de yngre spillerne som tar steg i Årets lag. Ikke bare putter hun 5 mål, men har også 3 assist.(bilde av Obelix Barbala)
Gleden over å lykkes som lag har vært bra over tid. Husk Byåsen Håndball Elite har den siste uka 3 strake seiere inkludert cup, serie og oppvisningskamp.(bilde av Obelix Barbala)
I dag var Mathilde kaptein som virkelig gikk foran i krigen. Satte alle straffer og bidro i alle faser av spillet. En Trøndersk profil vokser frem(bilde av Obelix Barbala).
Stor takk til alle som kom på kamp i dag. Det hjelper å ha dere i ryggen. Sakte, men sikkert skal vi bygge en sterk og underholdene hjemmebane sammen .(bilde av admin)